Hondentraining

Van pup tot beleefde huishond

Positieve hondentraining

met een verfrissende invalshoek.

Onze trainingen worden gegeven d.m.v. complete trainingsprogramma’s, zowel privé als in kleine groepen. We leren jou je hond beter te begrijpen en goed te communiceren om de band met je hond te verbeteren. Door te werken met een compleet en gestructureerd trainingsprogramma in de privé training lossen we probleemgedrag op en leer je problemen in de toekomst te vermijden.

Bij onze groepslessen richten we ons bij elke cursus op een specifiek doel dat we samen willen bereiken, socialiseren van pups, terug komen als je roept, body and balance, snuffelwerk, … We maken dus geen gebruik van symptoombestrijding door een Quick-fix, maar een leerproces dat resultaat behaalt en behoudt op lange termijn. Dit is de meest effectieve manier voor het trainen en opvoeden van een hond tot een beleefde huishond.

Al onze lessen worden verzorgt door professionele gedragstherapeuten en hondentrainers met kennis van zaken die het welzijn van de hond voorop zetten en met respect werken naar mens en hond. Tijdens onze lessen word theorie en praktijk met elkaar verweven zodat je elke les ervaring en kennis rijker bent.

Bekijk hieronder ons overzicht van de trainingen, boek een kennismakingslezing of een telefonisch gesprek voor meer informatie en een aanbod op maat van jou en je hond.

Onze diensten

Ik heb een pup

probleemgedrag aanpakken

Huishondtraining (groep)

Online aanbod

VRAGEN?
NEEM METEEN CONTACT OP MET 4 SANCA!

× Hoe kan ik je helpen?