Puppy opvoeden

Hoe jij je pup gaat opvoeden zal de rest van zijn leven gaan bepalen,
en dus ook een groot deel van dat van jou. Ben je er klaar voor?

Opvoedingsadvies voor pups

Ben je op zoek naar een pup, zijn jullie in blijde verwachting of is je nieuwe huisgenoot net thuisgekomen? Dan zit je waarschijnlijk al met honderd en één vragen. En dat is zeer normaal! Je krijgt immers de verantwoordelijkheid voor het opvoeden van een levend wezen in handen.

Hoe jij je pup gaat opvoeden zal de rest van zijn leven gaan bepalen, en dus ook een groot deel van dat van jou. Ben je er klaar voor?

Je pup heeft nog zoveel te leren!

Alleen leren blijven

Zindelijkheidstraining

Leren wandelen aan een lijn

Wat is speelgoed en wat meubilair

Socialisatie

Omgaan met mensen

Omgaan met andere dieren

Wat wij voor je kunnen betekenen

Een beetje hulp is dan ook geen overbodige luxe. Bij 4 Sanca kan je terecht voor opvoedingsadvies. Samen bekijken we wat jouw verwachtingen zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de opvoeding vlot verloopt.

Wat komt er allemaal kijken bij de opvoeding van je pup?

Welk materiaal heb je nodig? Hoe verloopt de eerste introductie? Is de woning puppyproof? Wat is gezonde voeding voor een pup? Hoe vermijd je ongewenst gedrag?Wat kan je allemaal verwachten van een pup, vanaf welke leeftijd kan je gaan wandelen, trainen, …

kortom alles wordt besproken!

Onze programma’s

Om jullie te begeleiden bij de opvoeding van jullie pup bieden we complete programma’s aan afgestemd op jullie noden om de beste successen te halen. Na een eerste kennismaking krijgen we een duidelijk beeld van welk programma het beste past bij jullie.

Tijdens een programma leer je alles wat je moet weten over het opvoeden en trainen van je pup zoals zindelijkheidstraining, socialisatie, wandelen aan de lijn, verzorgende handelingen maar ook wat belangrijk is zoals voldoende slaap, voldoende mentale en fysieke uitdagingen hoe het lichaam van een hond in elkaar zit en hoe je een goede gezondheid creëert voor je pup.

VRAGEN?
NEEM METEEN CONTACT OP MET 4 SANCA!

× Hoe kan ik je helpen?