Body and balance vervolg

Body en balance, ook wel fitness voor honden genoemd. Het is een leuke activiteit om de band en communicatie met je hond te versterken. Deze hondensport focust zich op het verbeteren van coördinatie, ballance, souplesse en kracht. 

In ons trainingscentrum hebben we ondervonden dat het een ideale manier is om je hond zijn zelfvertrouwen op te krikken. 

Een heel groot voordeel aan deze activiteit is dat je hond een goed lichaamsbewustzijn creëert, dit zorgt ervoor dat je hond minder snel blessures zal oplopen. 

Onze groepsles gebeuren steeds binnen in kleine groepen en onder begeleiding van een deskundige body en balance instructeur.

De minimum leeftijd voor deelname is 8 maand. Ook dient je hond in goede gezondheid te verkeren en geen bewegingsbeperkingen te hebben(dierenartsbezoek voor start van de lessen is verplicht).

Bij body and Balance vervolg bouwen we de oefeningen verder op. Er word verder gebouwd aan spieropbouw, coördinatie, Balance en souplesse van de honden.

Net zoals bij de vorige groep is het belangrijk om je dagelijks in te zetten (10 tot 15 min per dag) om de oefeningen gestructureerd te kunnen opbouwen in moeilijkheidsgraad. Je blijft lid van onze privé facebookgroep zodat iedereen tips kan delen met elkaar en je je trainingssessies kan delen zodat wij feedback kunnen voorzien.

max 3 deelnemers
8 maand
8 lessen

Inhoud van de lessen

 1. gymnastiek en kracht, wat is het niveau van je hond?
 2. coördinatie en stabiliteit
 3. stabiliteit en balans
 4. Coördinatie, balance, kracht
 5. Coördinatie en balance
 6. Coördinatie en balance
 7. Coördinatie, balance, uithouding
 8. Coördinatie, balance, uithouding

Maak kennis met de lesgevers

Sofie Ruymaekers

Zaakvoerster en manager hondentraining

meer info

Inschrijven voor deze groepsles


  Jouw gegevens

  Vul hier jouw gegevens in (*=verplicht veld).

  Jouw hond

  Vul hier de gegevens van je hond in (*=verplicht veld).

  Vragen

  Andere vragen ivm onze lessen (*=verplicht veld).

  Datum & locatie

  Prijs

  € 144 incl. btw

  Door in te schrijven verbindt u zich tot het betalen van de deelnameprijs. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een factuur via e-mail die u eenvoudig online kan betalen, met Bancontact, kredietkaart of overschrijving.