Na 4 maanden slapeloze nachten bij Billy, onrustig gedrag, 7282926 bezoeken bij de dierenarts, zaten we nog altijd met onze handen in onze haren. We hadden dit veel sneller moeten doen.

We klopten aan bij Sofie om te kijken wat de oorzaak kon zijn. Samen met Tania stelde ze vast dat onze kleine vriend al 4 maanden rondliep met verschrikkelijke buikpijn. En ja dan voel je je schuldig…Ze stelde voor om door middel van Chinese geneeskunde en acupressuur, Billy eindelijk te helpen. Na een simpel testje bleek hij dus nog altijd Giardia te hebben, ook al waren de testen bij de dierenarts negatief sinds december. Hiervoor veranderden we zijn voer naar vers vlees, leerden we wat acupressuur puntjes kennen om hem beter te doen voelen, en kregen we hulp om hem beter te doen slapen.

Na al 1 sessie zagen we enorme positieve resultaten! Hij sliep beter, eet liever, zijn stoelgang is beter en hij is weer levendiger. Na 3 sessies blijkt er geen vervolgsessie meer nodig te zijn!

Ik ben Sofie (en Tania natuurlijk ook 😉) eeuwig dankbaar voor de tijd en de aandacht die ze in Billy hebben gestoken. Ik ben zo blij dat hij terug de oude is ❤.

Dus mensen twijfel niet, als je je hond graag ziet, is 4 Sanca de plek waar je moet zijn!

× Hoe kan ik je helpen?