Kinesiologisch testen

Kinesiologisch testen is een vorm van spiertesten die kan gebruikt worden om om de kennis van het lichaam tot uiting te brengen.

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging, het testen is een vorm van spiertesten die kan gebruikt worden om om de kennis van het lichaam tot uiting te brengen. Zo kunnen spiertesten gebruikt worden om te achterhalen of de hond parasieten, allergieën, intoleranties, virussen, bacteriën of schimmels heeft.

Door middel van kinesiologisch testen kan uitgezocht worden aan welke supplementen de hond behoefte heeft en welke het beste effect hebben op de hond. Het is een niet-invasieve en zeer betrouwbare manier van testen die ongelimiteerde mogelijkheden heeft.

Wanneer een consult inplannen?

Parasieten

Virussen

Schimmels

Allergieën

Intoleranties

Ondersteunend bij acupressuur

De zoektocht naar de beste supplementen

Bach Bloesems samen stellen

Hoe verloopt een consult?

Bij een kinesiologisch consultatie kom je met je hond naar ons. Eerst zullen we rustig samen zitten en enkele vragen overlopen over je hond.

Daarna zal onze medewerker een test set samen stellen om gericht te gaan testen. De eigenaar wordt gebruikt als tussenpersoon om de hond uit te testen.

Bij het ontdekken van parasieten, virussen, bacteriën of schimmels worden de juiste bestrijdingsmiddelen aangeraden of dient een dierenarts bezoek te gebeuren. Indien je hond allergieën of intoleranties heeft wordt gedetailleerd onderzocht welke producten je hond niet kan verdragen en welke goed zijn voor hem. Zo kan je onmiddellijk de juiste stappen ondernemen en heb je een duidelijk beeld van wat je met je hond dient te vermijden. Bij voedingsintoleranties wordt voedingsadvies bijgegeven zodat je weet welke voeding het beste zal werken voor je hond.

Neem bij een consult het paspoort, supplementen, ontworming, ontvlooiing, voeding en snacks mee die je hond nu krijgt. Dan kunnen deze eveneens getest worden.

VRAGEN?
NEEM METEEN CONTACT OP MET 4 SANCA!

× Hoe kan ik je helpen?