Gediplomeerd voedingsadvies

Voeding is de basis voor een gezonde gebalanceerde hond. Zoals men zegt, “je bent wat je eet”!

Voedingsadvies

Bij 4 sanca zijn wij begonnen als gedragstherapie centrum, echter werd er vaak opgemerkt dat bepaalde gedragsproblemen kunnen gelinkt worden aan specifieke merken van voeding. Dit deed bij ons de wenkbrauwen fronsen.

Ondertussen werken we samen met gediplomeerde voedingsdeskundigen voor honden. Want wij weten dat een goede gezondheid en een beleefde huishond start bij gezonde voeding.

Wat leer je

Voedingsbehoeften van een hond

Verschillende types voeding

Herkennen van gezonde voeding

Wat is giftig voor honden

Hoe wij kunnen helpen

Voor voedingsadvies kan je een van onze lezingen bijwonen over voeding, hier leer je wat de voedingsbehoeften van honden zijn en hoe je gezonde voeding kan herkennen.

Indien je hond specifieke problemen heeft, of je graag een voedingsplan op maat van jouw hond krijgt kan je opteren voor een voedingsconsult. Dit is een begeleiding voor jou op maat, want natuurlijk is niet elke hond hetzelfde!

Wanneer een consult inplannen?

Huidproblemen

Intoleranties

Allergieën

Diarree

Spijsverteringsproblemen

Bij parasieten

Na antibioticakuur

Overgewicht

Ondergewicht

Moeilijke eter

Leren herkennen wat goed is voor je hond

Een pup een goede start geven

Hyper gedrag

Immuunsysteem verbeteren

Hoe verloopt een consult?

Bij ons kan je terecht voor een voedingsconsult op maat, bij dit consult zal er uitgebreid gesproken worden over de gezondheid, gedrag en welzijn van je hond. Aan de hand van deze bespreking zal onze voedingsconsulente een voedingsplan op maat voorstellen dat past bij jouw hond maar ook wat jullie voorkeur is. We zullen je kunnen doorverwijzen naar winkels waar je deze voeding kan vinden.

VRAGEN?
NEEM METEEN CONTACT OP MET 4 SANCA!

× Hoe kan ik je helpen?